onsdag 8 juni 2011

Vi har blivit bortskämda!!

Både farmor och mormor har skämt bort oss med att ta hand om disken varje dag och nu är plötsligt diskhoven full med disk nästan hela tiden. Tyvärr kommer tjafset också tillbaka om vems tur det egentligen är (vi kanske får köpa en diskmaskin i alla fall ;)) och av någon anledning är det nästan alltid jag som står där. Men det är klar jag ska erkänna att jag ställer mig där ganska lätt och Benny hinner inte ens reagera innan allt är klart. Jag vill gärna göra det fort så jag blir av med det. Och även om jag vet att det snart är fullt igen så är det skönt att gårdagens disk är skinande ren! Det är som mamma sa, det är lite tacksamt att diska för det blir snabbt ett bra resultat. Man kan komma in till ett kaos i köket, men efter lite fixande är det strålande rent och då känner man sig riktigt nöjd!

1 kommentar:

  1. Som sagt det blir snabbt fint resultat och så tänker man så bra också och får dessutom ofta vara i fred! Vart tog alla vägen!!? kram från diskglad mamma

    SvaraRadera