torsdag 30 juni 2011

The final countdown!!

7 dagar kvar!

Nu är det bra en vecka kvar tills vi åker hem till alla nära och kära i Stockholm. Jag har aldrig förut längtat hem så mycket som jag gör nu. Men det är klart, jag har ju aldrig varit borta så här länge förut heller.  Härom kvällen när vi satt och tittade på "Allsång på Skansen" började jag till och med gråta när jag såg bilderna från vårt underbara Stockholm. Ska bli så härligt att komma hem till sina hemmakvarter, äta mat på våra favvo ställen, umgås med familj och vänner, njuta av förhoppningsvis fin svensk sommar och bara ha det bäst!! SNART.....

6 kommentarer:

 1. Du är inte ensam om att längta!mammas köttbullar väntar!! puss puss puss

  SvaraRadera
 2. Även jag längtar efter "ratta" tillsammans med er!Man förstod inte att man kunde längta så mycket men det är ju som du säger den längsta tid vi varit ifrån varandra. Men att längta är inte bara fel.... kram pappa

  SvaraRadera
 3. Ska ni äta på Planens eller? ;)Vi saknar er! Hinner vi ses något innan vi drar till Spanien?

  SvaraRadera
 4. Det ska bli så mysigt att träffa er alla och få gosa med pluttan lite. Hon är ju världens sötaste. Sitter just nu och njuter av kvällen i huset här i Frankrike. Maggan har bjudit på sin fantastiska medelhavsfisk, mums. Vi ses om några dagar, kramar Hanna...ps, alla hälsa!

  SvaraRadera
 5. Även din Tobbe längtar så man dör. Vi har haft en mysig vistelse i Frankrike men vi har saknat er och Elsas första dopp i poolen. Många härliga kvällar med rose och pastis utan dig min kära syster, men dessa kvällar kommer, det lovar jag. Härligt att ni är på väg hem. Massor av kramar och jag älskar dig, Tobbe.

  SvaraRadera
 6. Tanja-Klart vi ska äta på P!lanens och klart vi ska hinna ses! Kära bror och Hanna- Härligt att ni haft så bra i vårt underbara hus. Snart ses vi och det ska bli så mysigt!! Massor med pussar Jag älskar er!!

  SvaraRadera