torsdag 16 juni 2011

Vart tog dagen vägen???

Ja, idag har varit en sån där dag som bara sprungit iväg. Vi har inte gjort många knop och alla har varit lata.   Nja, Elsa har väl inte direkt varit lugn utan röjer runt som aldrig förr.
Idag fann vi återigen ett paket i brevlådan och som vanligt blev vi super glada. Denna gång var det från mormor som skickat upp en bok till Elsa och ett jätte fint smycke till mig. Det är ett samiskt smycke som mamma fick av en god vän när hon fick mig och nu när jag fått min efterlängtade dotter är det min tur att få bära det. Och det kommer jag göra men stolthet, det är super fint! Dessutom hade mamma skrivit ett brev. Ni vet med papper och penna. Mail och sms i all ära men det är något speciellt att få ett handskrivet brev! Det är absolut underskattat och även om det tar lite längre tid ska jag genast införskaffa lite brevpapper! Tack Mamma!!!

1 kommentar:

  1. Hej Agnes! Vad mysigt att kunna följa ert liv så här! Spännande med Narvik!! Hälsa Benny och pussa på lilla fina Elsa! När kommer ni till Dalen?
    Från Karin

    SvaraRadera