tisdag 21 juni 2011

Vad tycker ni???

Jag har jobbat lite på bloggen och gett den ett nytt ansikte (eller, ja ett collage). Jag vill ju gärna utveckla bloggen lite och kommer då och då att göra små ändringar. Varför betala en massa pengar för design när man kan göra det själv? Måste säga att jag blev väldigt nöjd! Eller vad säger ni??? Någon som vill veta hur man gör gå in här!

5 kommentarer:

 1. Veldig bra! Flink du e! :)

  Kram och puss fra Tina ;)

  SvaraRadera
 2. Hej Agnes, Benny och Elsa.

  Fint kollage, kul att äntligen tagits sig in här och kikat. Jonas har tjatat för att följa Bennys fotbollsäventyr men jag har haft bloggadressen kvar på min jobb mail och inte tagit mig dit förrän denna vecka. Er lgh i Enskede står kvar och kommande nybygget går frammåt med rasande fart har vi sett.

  Den 21 maj fick vi våran flicka, hon heter Pixie. Ska bli kul att ses när ni kommer hem igen.

  Hälsningar Cat, Jonas och Pixie på 341:an.

  SvaraRadera
 3. Åh va kul Cathrine!!! Stort grattis från oss!!!

  SvaraRadera
 4. Tycker det är jättefint! Härligt att du prövar olika infallsvinklar. Det gör det spännande också för oss som följer dig/er! kraaaaaam

  SvaraRadera