tisdag 28 juni 2011

Farfar upp i dagen!

Ni som känner Elsas farfar P-O vet att han vill ha sin mat varm, väldigt varm. Att se på när han äter kokt potatis är så roligt att man ramlar av stolen! Gun-Britt som lagar all maten där hemma, väldigt god mat ska tilläggas, ser alltid till att grytorna är heta när de ställs på bordet och först att ta är alltid farfar. Det skulle ju vara för hemskt om maten hinner kallna. Sen börjar farfar äta och fort går det och varmt är det och ja, det går nästan inte att återberätta, det måste ses! Men roligt är det! Nu tror jag att Elsa tar efter farfar med att också vilja ha varm mat. För när gröten precis är klar och ryker, då gapar hon som bara den och mumsar i sig, men allteftersom gröten blir svalare blir hon mindre och mindre intresserad. (Kanske är det så att hon blir mätt, men jag vill hellre tror att det är den varma maten som lockar!) Nu börjar hon också vilja äta själv och det bli grisigt värre. Undra hur det ska gå när pappa ska mata, han tycker ju inte om kladd??? Söt är hon i alla fall!

5 kommentarer:

 1. Lilla snuttinuttiga pluttan! :D Ett filmklipp på när Elsa äter själv skulle i alla fall jag vilja se!
  Många kramar ♥ ♥ ♥ ♥

  SvaraRadera
 2. vad mycket som händer.... Jag tror dock att morfar står ut med rätt mycket kladd om det kommer från Elsa dolly!! Puss puss mamma o pappa

  SvaraRadera
 3. Hej på er, vi får se vem som vinner av mig och Elsa när vi äter rykande ärtsoppa? Jag vann i lumpen på 1minut och10sek enfull tallrik rykande ärtsoppa!Kul att se att Elsa klarar sig själv vid matbordet! Ha en fortsatt bra dag!

  Häls / farfar /Gun-britt

  SvaraRadera
 4. Ha ha! Då vet vi hur det kommer sig att du kan äta så varm mat!! Kram

  SvaraRadera
 5. *skrattar* underbart! fortsätt så! klart man vill ha varm mat...jag menar kall gröt - hur gott e det ;-)
  heja Elsa!

  SvaraRadera