tisdag 14 juni 2011

Dofter från Provence...

Jag har suttit på balkongen en stund och njutit av solen medan Elsa röjt runt inne. Och från min lilla kryddhylla kommer då och då små doftpustar av timjan och rosmarin och sluter jag ögon är jag i vårt underbara hus i Frankrike. Dofter har verkligen en nästan magisk kraft som tar en med och för någon sekund befinner man sig någon annanstans. Det känns mycket bättre idag och vi har träffat kompisar på byn och haft det trevligt. Tänk att vi träffat så härliga vänner. Dem har verkligen kommit oss nära och har varit så snälla och hjälpsamma. Jag tror inte vi hade trivts så bra om det inte vore för dom. Som Helen skrev "det kommer bli en omvänd saknad efter dom när vi flyttar hem igen". Så till mina nya norska vänner STOR KRAM och TACK för att ni finns!!

1 kommentar:

  1. Precis om dofter kan musik få mig att drömma mig bort. Jag blundar och befinner mig på ett café i Paris eller på en badstrand i Grekland...
    En doft som jag alltid förknippar med vårt Frankrike är lavendel, och när du kommer hem ska jag ge dig en kruka till din doftsamling! (orkar du inte vänta, köp en i Narvik från mig!)Dofter, musik och inte minst goda vänner... vilken tröst när livet ibland känns grått!
    KRAAAM mamma

    SvaraRadera