lördag 25 juni 2011

Bara vi två!

Ja. pappa åkte i morse till Tönsberg, en bit från Oslo, för att spela match i morgon (Kolla här) så vi har hela helgen för oss själva! I dag har vi tagit det ganska lugnt på förmiddagen (lite trötta efter en jätte trevlig middag igår och de flesta gillade både sillen och nubben!) men tog oss sedan ut på en tur på byn. Vi mötte upp Vibeke och Selma och tog en fika. Därefter tog jag en lång promenad medan Elsa sussade i vagnen. Har kommit av mig lite i mitt motionerande och kände att jag måste komma igång igen. Det var jätte härligt! Nu ska vi bara mysa, leka lite, bada och äta lite gott och sen krypa ned i sängen. Mysigt!!

Och även idag har jag en god vän som kommer in i det härliga 30-års facket! Stort grattis till dig Sofia!!! Massor med kramar och hoppas du har och haft en underbar dag!

2 kommentarer:

  1. Skulle vilja vara där med er! men vi får gosa och promenera och vara tillsammans om några veckor! Längtar Kramar från mamma/mormor

    SvaraRadera
  2. Ikväll kommer jag hem så att familjen blir hel igen:).

    SvaraRadera