torsdag 30 juni 2011

Regnet öser ner...

och har gjort det hela dagen, deppigt värre. Tur är väl då att vi hade babyträff, denna gång hos oss. Vi bjöd på lite pastasallad med kyckling och en supergod rulltårta som Benny gjorde. Barnen röjde runt bland leksaker och katter och vi vuxna åt och pratade. Det är alltid lika kul att ses. Snart är det bara jag kvar då många börjar arbeta, undrar vad jag ska göra då???

Hm vem är detta??
Nala har fått en ny vän med svans...
Kolla vad jag kan!
Man blir trött av besök...


Titta så flink jag é på att gå

Jag kan faktiskt också!
Helt upptagna i leken!

4 kommentarer:

 1. Takk før idag Agnes,Benny og Elsa;)
  Veldig koselig og supergod salat og rullekake!
  Ses imorgen! Klem Christina & Liam.

  SvaraRadera
 2. Jag förstår att tankarna börjar komma om det fortsatta livet....men tid kommer och jag tror saker och ting mognar efter hand och än så länge behöver Elsa Dolly sin mamma på heltid! mamma o mormorkramar!

  SvaraRadera
 3. Och här är det varmt och skönt, med 100 grader varje dag...

  Jag och brorsan längtar efter er!! Jätte mycket"
  Kramar, pussar och vi älskar er"

  Gudfadern Joel och lillFjanten Isak

  SvaraRadera
 4. Joel och Isak! Saknar er massor!! Ska bli så kul att ses! Massor med Pussar!!

  SvaraRadera