söndag 26 juni 2011

Delad poäng idag!

Ja. det blev 1-1 i matchen idag och det var nog ett ganska rättvist resultat även om det alltid är skönare med en vinst. Benny var nöjd med sin insats och var chanslös på målet, även om han alltid tycker han ska ta allt. Jag och Elsa var hos Vibeke och Selma och följde spänt med. Ska bli skönt att pappa kommer hem snart för även om det är mysigt att bara vara vi så blir jag lite trött på stumpan. Hon sover ju knappt på dagarna så man får inte en enda lugn stund. I morgon börjar en ny vecka och nu är det inte så långt kvar till vi åker hem. Jag längtar!

4 kommentarer:

 1. Me too! :) ♥

  SvaraRadera
 2. Grattis till poängen! o nu börjar nedräkningen... PUSS

  SvaraRadera
 3. Det är fullt godkänt med 1 pinne på bortamatch samt att du gjorde en stabil insats.Fortsätt så!! Snart är ni på väg till Svedala och det skall bli kul att träffas igen, det känns som ni varit på allt för länge.Bra att ni inför midsommarfirande i Norge också så guttarna vet att vi kan fira också! Ha fortsatt bra så hörs vi! Kram från Fam. Lekström

  SvaraRadera
 4. Längtar efter er med! Förstår att du blir trött, det är lätt hänt när man är MOR dygnet runt, ibland är det skönt att bara vara Agnes oxå :-) Jättekul att det går bra för Mr Benny Fotboll! Grattis!

  SvaraRadera