torsdag 2 juni 2011

Stolt faster!!

Nu måste jag få skryta så det sprutar ur öronen, för jag är sååå himla stolt över min brorson. Han var skrivit en egen låt, text och musik, och här om dagen var han med i Hemmestafestivalen. OCH han vann hela skiten!!! Jag år såå stolt! Kolla klippet och lägg namnet Isak Frihammar på minnet. Jag garanterar att vi får se mer av honom. (Sa jag att han går i sexan??) Lyssna här! och här Bidragen presenteras och Intro

2 kommentarer:

  1. han är grymt duktig och grymt sööt! <33 love him ! <33

    SvaraRadera
  2. Så himla bra att du har lagt in de här länkarna! Har suttit här och tittat och först nu riktigt fattat hur stort det här är! och precis som pappa Tobbe sa, en verklig närvaro i hans uppträdande!
    KRAAAM från en lika stolt farmor

    SvaraRadera