tisdag 7 juni 2011

Nytt paket på posten!

Jag har aldrig blivit så glad för att få brev på posten som nu när vi bor här i Narvik. Varje dag går jag till brevlådan med ett litet pirr i magen för att se om det kommit något. Det är alltid lika spännande! Här om dagen hittade jag ett paket i lådan och det är ju förstås ändå roligare att få. Gulliga Lina (min brors fru) hade skickat en bakbok "Sju sorters kakor", så nu kan jag baka lite till babyträffarna (ja, till andra tillfällen också förstås). Tack söta Lina! Jag blev sååååå glad!


Vi passade på att baka lite när farmor var här!

1 kommentar:

  1. Jag förstår verkligen vad du menar med att få post! Jag minns när vi var i Frankrike länge och vi fick brev från Fredric bl.a, det var en höjdare!Nu har ju sms och mejl tagit över, och brevskrivandet och faktiskt även vykortsskrivandet har fått stryka på foten. Jag minns när man tog fram brevpappret (att handla ett vackert sådant var viktigt) och reservoarpennan! och satte sig ner... "Kära du.." och sedan fick det ta sin tid...tänka och formulera och sedan vänta på svar! Nu går allt snabbt och svaret kan komma direkt... Har jag inte något brevpapper någonstans förresten!!
    KRAM mamma

    SvaraRadera