onsdag 22 juni 2011

Tre timmars sömn...

Just nu framför TV:n
var det jag fick i natt och det var inte på grund av lilla Elsa, som man kanske kunde tro, utan på att jag helt enkelt inte kunde sova. Det var helt omöjligt. Så, i dag har jag varit lite trött kan man säga och inte fått så mycket gjort. Men det har inte gjort så mycket eftersom det större delen av dagen regnat.  I kväll blir en tidig kväll och jag har gjort allt för att lyckas med sömnen i natt. Bäddat rent i sängen, tagit en varm dusch och druckit en god kopp the. Om jag inte sover i natt så vet jag inte vad (hoppas Elsa sover...)!  I morgon ska vi förbereda lite inför midsommarafton, Elsas första!

1 kommentar:

  1. Är det ljuset som spökar? eller... det finns mycket som gör att man inte kan somna... dusch och gott the kan hjälpa och också tanken att snart ses vi igen... vad säger man på franska... la petite maison vous manques..et nous vous manques aussi beaucoup... Bisoux bisoux maman

    SvaraRadera