söndag 5 juni 2011

Farmor gästbloggar!


Tiden går alltför fort nu är det snart dags att åka hem igen. Det har varit en ny och positiv upplevelse för mig att bo hos sin vuxne son med familj. Härligt har det varit att få träffa dem alla och speciellt lilla Elsa som det händer så mycket med nu. Fick också vara med på hemmamatch i går och det var kallt!  Roligt att det går så bra för laget det är inte utan att man känner en viss stolthet. Vädret har ju inte varit något vidare utan kallt och regn, regn,regn. I dag när vi var ute på promenad lyckades solen visa sig under ca 30min det var allt. Trots allt, det jag tar med mig härifrån är den otroligt vackra naturen och alla trevliga människor som jag träffat. På återseende!
Som tur är kommer Benny Agnes och Elsa hem om 4 veckor så vi behöver inte vänta så länge till nästa gång vi ses. Längtar redan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar