fredag 24 juni 2011

Midsommar!!

Det finns sommar blommor här med!! ;)
Dom har sagt att det skulle bli dåligt väder hela helgen, kallt och regn. Men av det ser vi inget för i morse då vi vaknade så sken solen och det gör den fortfarande!! Har nog aldrig varit med om en midsommar utan regn!? Här i Norge firar man tyvärr inte midsommar men det försöker vi ändra på. Vi har pysslat större delen av dagen med midsommarpyssel. Varit ute och plockat blommor och björkris, gjort en midsommarstång, kransar och små blombuketter (tänkte på Tisarbaden...)! I kväll ska vi till goda vänner på middag och vi tar med sill och nubbe! Vi får väl se vad dom säger om det! Glad midsommar till er alla!
Vi gör kransar och Midsommarstång

Pappa snickrade ihop en jätte fin stång!

Eh, ska jag ha den här på mig????

Ok, inte så illa!
Världens bästa Linda!!!
OCH inte att förglömma till min underbara kära barndomsvän Linda: STORT grattis på födelsedagen och välkommen in i det härliga 30 års facket! Livet är underbart! Jag saknar dig massor, men snart så ses vi! Love you och ha en underbar dunder fest (önskar så att jag var där...)!

3 kommentarer:

 1. Vilka fina och söta midsommarflickor, (den minsta speciellt underbar!) o vilket härligt blomsterbord. Här har de flesta blommorna redan vissnat, är så torrt, så det får bli olivkvistar och lavendel i kransarna! VI SAKNAR ER.... massor av midsommarkramar mamma o pappa
  ps. Vad är Tisarbaden?

  SvaraRadera
 2. En riktigt fin midsommar (i efterskott) önskar vi er. Vi kommer att fira idag eftersom det blev havet igår. Saknar dig här men det går flera tåg framgent förstås! Stora kramar från Fredric, Lina, Hjalmar, Selma och Esther

  P.S. Nu ska vi ut i den Provencalska hettan och plocka midsommarblommor till kransar, så att barnen kan bli lika fina som Elsa!

  SvaraRadera
 3. Åh önskar också vi var där med er! Nästa år!! Massor med kramar tillbaka!!

  SvaraRadera