måndag 13 juni 2011

Jag längtar hem!!

Det kom som ett slag i magen i morse, hemlängtan. Jag längtar efter mamma och pappa, efter mina syskon och vänner, ja alla nära och kära. Usch! Det är ingen bra dag i dag... vill bara gråta!

3 kommentarer:

 1. Älskade Agnes, jag vet hur det kan vara... plötsligt mitt i vardagen, ja kanske mitt i disken!! vill man bara vara med sina nära och kära, sitta i soffan hemmavid eller ligga i solstolen i trädgården... vad göra? Gråta lite och veta att vi alla här hemma längtar efter er, tänker på er och ser fram emot att få rå om er SNART! Mitt mammaråd, ta en kopp te! och sätt dig på balkongen och titta på det fantastiska ljuset som bara finns hos er! Allt har sin tid och sitt slut och snart kommer det här ni får vara med om nu vara ett minne blott.
  Vi har alltid varandra! STOR KRAM mamma

  SvaraRadera
 2. Hent dem til Narvik alle sammen. Frode..

  SvaraRadera
 3. finns här Agnes goa vän!! tänker på dig o tittar in på bloggen ibland :-) håller med din mor, allt har sin tid och sitt slut, rätt vad det är så är ni på väg hem och då är det omvänt vemod. Självklart så är det jobbigt med hemlängtan, en svår känsla som naglar sig fast men, snart så ses vi igen!! Skickar en jättestor kram!!!!

  SvaraRadera