lördag 9 april 2011

Vi tar det från början!

Som många kanske märkte så gick flytten till Narvik rasande fort och vi hann nästan inte säga hej då till någon. Men så är det ofta i fotbollsbranschen. Man får ett erbjudande och sen går allt väldigt fort. Lite kontraktsdiskussioner fram och tillbaka och frågor i mängder. Hur ska kontraktet se ut? Vad kan man begära? vad innebär det att flytta? Vad gör vi med alla saker? osv osv. och till sist, Vart skriver jag på?

Man kan säga att vår framtid varit lite oviss sedan det blev klart att en förlängning med BP inte var aktuell. Det har varit lite turer fram och tillbaka men inget konkret. En ganska jobbig tid ska jag erkänna... man vill ju gärna veta vart man ska bo och vad man har för inkomst att vänta. Men jag (och även många andra) har hela tiden trott att det skulle lösa sig, även om jag inte trodde att vi skulle flytta till nordpolen. Skämt å sido, Narvik ligger så långt upp att man undrar om det verkligen kan bo folk där. Men det gör det uppenbarligen och nu sitter jag här i vår nya lägenhet med utsikt över fjorden. Benny fick ett bra kontrakt med en division 2 klubb och de närmaste 7 månaderna är vår nya adress Gjoabakken 5.

Den 20 mars åkte Benny till Oslo för att provspela med klubben och tre dagar senare stod det klart att FK Mjolner skulle bli den nya klubben. Hela familjen åkte upp för att kolla vår nya hemstad (rättare sagt by), ett äventyr i sig med flyg och allt (Elsas första), men det gick bra och vi hittade en lägenhet vi gillade.  Sen var det bara att åka hem och packa ned vårt liv i Stockholm för att en vecka senare packa upp i vår nya lägenhet. Tur att vi fått så mycket hjälp av mammor och pappor och vänner, det hade inte gått utan er!!!

Så nu är vi på plats hela familjen, jag, Benny, Elsa och katterna Nala och Saga. Här på bloggen tänker jag berätta lite om vår tid här och lägga upp bilder. Känns spännande att skriva på det här sättet och jag hoppas att någon uppskattar att läsa det!


Mormor som följde med upp! Har de likadana kläder på sig???

Utsikt från vårt fönster


Mjolner Stadion

Inte helt fel läge på en arena?!
Jag avslutar kvällen med en glad nyhet: Mjolner vann seriepremiären idag mot favorittippade TUIL med 2-1 och om ryktena stämmer var min älskling en hjälte. Jag är såååå stolt över honom!!!

6 kommentarer:

 1. Åhh va fint det blev:-)puss på er

  SvaraRadera
 2. jag har skickat flera kommentarer men vet ej om du fått dem! hursomhelst förra skickade jag som anonym men nu prövar jag med mitt namn! så... vilken fantastiskt bra idé att börja blogga! ska bli så roligt att få följa dina tankar och upplevelser och inte minst allt som händer med mitt hjärta Elsa! kramar mamma

  SvaraRadera
 3. Oj,vilka vackra vyer.Mina norska gener bubblar! Hoppas ni kommer att trivas bra. Kul att det blev en vinnar match. Kommer att följa er på bloggen. Kramiz från Madeleine Aas(tvungen att skriva mitt norska efternamn :-)) )

  SvaraRadera
 4. hej skickar en hälsning till er alla från Skellefteå önskar er all lycka ser mysigt ut maggan med familj(Caritas kusin)

  SvaraRadera