onsdag 20 april 2011

Kiruna

Idag har vi varit i Kiruna hela dagen och kom precis hem. Nijlas och Hege skulle köpa en ny soffa och vi följde med för att få oss en tur och, tro det eller ej, handla lite. Men det är faktiskt betydligt billigare att handla i Sverige så det känns faktiskt helt ok. Värre var att vi insåg att vi köpt fel säng!!! I den butik där Nijlas och Hege köpte sin soffa hittade vi den sängen vi skulle ha köpt. Båda jag och Benny har jätte ont i ryggen och vi har insett att sängen vi har är alldeles för hård. Så jäkla jobbigt!!! Så nu måste vi försöka häva köpet så att vi kan få den säng vi vill ha. Elsa var som en solstråle ända till vi skulle åka hem. Då blev hon lite grinig men somnade tillslut, inte så konstigt efter en hel dag av fläng. Vi har haft en jätte trevlig dag, vackert väder och jag hittade en jätte fin vårjacka, så nu måste våren komma!

Elsa ville ha en ny mössa
Hege och Nijlas

Snyggingar!3 kommentarer:

  1. Vi hadde det kjempe koselig! Ferdig med første strøket maling i boden (hallen) :) Gleder oss til å treffe dere i morgen også :)

    SvaraRadera
  2. Åh, jeg er visst "anonym" :) Glemte å skrive: Hilsen HEGE!

    SvaraRadera
  3. Den där tjusiga mössan som goa Elsa har vill jag ha till vintern!! men jag hoppas det är LÅÅÅNGT till den. Här skiner solen jättevarmt och jag har planterat julrosorna i rabatten. Joel ska till Nacka för att åka skate med kompisar, Isak ska leka med Hjalmar och Signe ska vara påskkärring med kusin Ellen i eftermiddag.I kväll ska jag sjunga på en mässa men vi hörs!VARMA kramar från mig o Joel som sitter bredvid o spelar gitarr!

    SvaraRadera