torsdag 28 april 2011

Jag orkar inte mer!

 Finns det något tråkigare är att diska???  Hemma i Stockholm har vi diskmaskin och när vi renoverade vårt kök, var det ett krav från min sida att vi skulle ha diskmaskin. Och hjälp va mycket bråk man sparar på det! Här i Narvik har vi inte samma lyx, för av någon anledning tar man med sig alla vitvaror inkl spis när man flyttar. Mycket märkligt. Så varje kväll måste vi ha en diskussion om vem som ska diska. Och av någon anledning är det alltid jag som står där med blöta händer och vaskar. Jag känner bara en som verkligen ärligt tycker om å diska och det är mamma. Nåja, det är ett litet problem MEN det skapar onödigt mycket tjafs. I kväll har Nijlas och Hege varit här på middag (alltid lika trevlig) och vi bjöd på Jamies baconpasta. Det gick ned!!! Dom åt som hästar. I morgon drar killarna till Kiruna och hämtar soffa och säng. Jag ska på babyträff och sen kolla på bröllopet, liksom många andra. Efter det ska jag krypa ned i en nybäddad NY härlig säng!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar