tisdag 12 april 2011

1 80 och härliga biffar!

JAAA! Idag kom äntligen vår nya säng. 1 80 stor, jag hoppas jag hittar Benny i denna stora säng. Är ju van att ligga i en 1 40 som är mycket mindre och man ligger lite tätare... Men jag har längtat efter en större säng och nu är den på plats. Nybäddad  och allt! Ska bli mysigt att krypa ned.
I kväll har jag gett mig på Mannerströms panbiff och dem blev såååå goda!! Det går bara inte att misslyckas (jag måste nog säga att mammas goda biffar fått konkurrens). Varför ska man bli mätt så fort??? Elsa fick i sig en lite större portion gröt men hon verka tycka tummen är godast. Det är väl en tidsfråga innan jag får slänga alla dyra nappar jag köpt....

1 kommentar:

  1. Sängen ser härlig ut och bilderna helt ljuvliga!!på mitt hjärta!
    Som du märker går jag baklänges därav lite konstiga kommentarer kanske! Mannerströms biffar är jättegoda men mina är dock bäst!! Puss mamma

    SvaraRadera