söndag 10 april 2011

Härlig söndag och nya vänner

Brasan brinner, myskläder på och vi har precis ätit en god middag. Ja, en så länge har vi inget att klaga på. Dagen började med en härlig söndags brunch à la Agnes och mys i soffan. Elsa är lite förkyld så hon sov länge, vi är bortskämda med att hon gör det. Ända sen hon kom har hon varit en sjusovare. Men det är väl inte så konstigt med tanke på hennes föräldrar :)

Efter det åkte vi iväg hem till Nijlas, kaptenen i laget. Han bor tillsammans med sin tjej Hege och hunden Näste en liten bit bort i en jätte fin lägenhet. Där var också backen Tor Geir med sin tjej Gunn-Hege och deras söta dotter Mia. Benny skulle hjälpa till och sätta upp en dörr och under tiden hade vi andra en trevlig fikastund (ja Benny fick också i sig lite). Jag hänger med ganska bra med språket men vissa ord är lite svåra att förstå. Man känner sig verkligen korkad när man sägen VA? hela tiden, när dom verkar förstå allt jag säger. Men jag hoppas jag kommer in i det mer och mer, och till dess Ha tålamod ; ) Ja, ja vi hade i alla fall en trevlig stund och jag hoppas att vi kommer umgås mer med dom. Elsa blev helt fascinerad av hunden och skrattade mer än hon någonsin gjort.


Livet börjar så sakteliga ta form och känslan är väldigt positiv. I morgon börjar en ny vecka och vi får väl se hur den bli. Förhoppningsvis kommer vår nya säng som vi har beställt (sover förtillfälligt på en luftmadrass och ryggen börjar göra sig hörd). Tänkt att få krypa ned i en ny bäddad 1 80 säng!!! Vilken lycka. Tror jag nöjer för idag.... Jag återkommer i morgon! (Om jag kan hålla mig så länge :) ) Lite bilder från dagen:3 kommentarer:

 1. Kul att ni har kommit på plats ,ni komme säkert ha det fin fint. det ser i alla fall trevligt ut och kul att det gått bra för benny. Men hur många bor det i byn ?? Ta hand om er kram till er alla !!!!

  SvaraRadera
 2. Det är en liten by på ca 18 000. Lite skillnad från Stockholm.. När kommer du och klipper mig? :)

  SvaraRadera
 3. vad roligt med alla nya kontakter! Nya vänner alltid spännande! Tror inte att du behöver känna dig så ensam, ni är ju båda sociala och trevliga och så har nu ju charmtrollet elsa!
  Vem vill inte träffa henne!! puss puss mamma

  SvaraRadera