söndag 24 april 2011

Tankar....

Sitter på balkongen och har precis vräkt i mig en sillmacka och ett glas påskmust, gud va gott!! (Pensionärs varning???) För ett par timmar sen åkte Benny iväg till Oslo för att spela match (avspark 16:00 i morgon). Jag och Elsa är ensamma och jag har bestämt att vi ska ha myskväll. Lite god middag, bad och Mästarnas mästare. Kan vara skönt att ta det lugnt ibland...Innan laget for iväg åt dom lunch i klubbhuset, en soppa som jag hjälpte till å värma. I en lite klubb får alla hjälpa till. Jag kände mig som Vompan (gulliga Yvonne som lagar mat åt Hammarbys spelare) när jag stod där vid karotten. Efter att laget farit iväg i bussen tog jag mig en tur ned till havet (ca 3 min gångvåg). Allt var helt stilla, så långt ifrån Stockholms storstadsbrus som man kan komma. Jag satte mig på en bänk och bara njöt och tittade ut över fjorden med Elsa sovandes i vagnen bredvid mig. Solen värmde i ansiktet och ett stilla kluckande hördes från strandkanten. Då och då kom en fjäderlätt havsbris som lämnade efter sig en doft av saltvatten. Jag funderade över livet. Tänk va bra man har det. Varför klagar man överhuvudtaget på någonting??? Och varför oroar man sig för så mycket?? Det är viktigt att stanna upp ibland mitt i allt och tänka efter och lugna ner sig. Jag har en väldig tendens till att stressa upp mig för olika saker men när jag väl stannar upp och tänker till inser jag snabbt att jag inte har något att oroa mig för. Allting löser sig som mamma brukar säga. Nu skriker Elsa. Hon är trött på mammas bloggande och kräver uppmärksamhet!
Grabbar laddar upp för en 
ny tuff match i morgon mot Kjelsås. Avspark 16:00!

2 kommentarer:

 1. Ja visst har man mycket att vara tacksam för. Det tänker jag ofta på. I morgon far vi till Frankrike till vårt fina hus, hur många kan göra det? Vill gärna promenera med dig vid havet... i maj kommer allt blomma och vi tar en riktigt härlig promenad, finns inget så avstressande som en långpromenad och ett gott samtal med världens finaste dotter och dotterdotter! kram kram kram mamma

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Det ser jättemysigt ut!
  Saknar dig på kören!
  Kramar Helén A

  SvaraRadera