söndag 17 april 2011

Tung förlust...

Dessvärre blev det förlust den första hemma matchen. Trots ett ganska bra spel från Mjölner lyckades Tromsö 2 sätta två kassar. Resultatet blev 0-2. Även om vädret blev bättre på eftermiddagen så blev det en kylslagen tillställning, men de klart en vinst hade ju värmt lite. Desto mysigare är det nu framför brasan. Här är i alla fall lite pics:


Lite folk var det allt, säkert 400-500Barnvagnsmaffian på plats!3 kommentarer:

 1. Hej! Ja tung förlust var det, men Mjölner kommer tillbaka! Som svensk målvaktsmorsa i Narvik, har vi med spänning följt er flytt hit. Välkommen ska ni vara och kul att ni ser så positivt på tillvaron här. Trots denna extremt bistra "vår". Men vänta bara till midnattssols kvällarna och nätterna kommer, då vill man inte gå och sova. Fantastiskt kul att Mjölner har fått hit en så duktig och meriterad målvakt. Hoppas att min son (och andra yngre målvakter) som spelar på äldsta pojklaget och juniorlaget får stifta närmare bekantskap med Benny och få några tips. Målvaktjobbet kan vara ganska betungande i bland.
  Lycka till vidare!
  Hälsningar Kicki

  SvaraRadera
 2. Tack Kicki för uppmuntrande ord! Vi trivs bara bra!

  SvaraRadera
 3. Har skrivit en lång kommentar under profilen mamma men jag tror inte du fick den! så jag börjar om. Har läst allt du skrivit medan vi var borta, så himla roligt att följa er! Vi hade fina dagar i Turkiet. Många fantastiska ruiner! bl.a i Efesos och Myra, tempel och gravkammare och rester av lyxvillor! Varma källor med bad i Kleopatras pool, goda middagar på enkla "syltor" där vi bl.a åt de godaste turkiska köttbullarna på ett långtradarfik där kocken i vit mundering hade jobbat i Frankrike o talade franska! Lyxiga hotell med sköna sängar och inomhuspooler, men bad i havet blev det ej då vädret var mer kulturvänligt än badvänligt! Hemmavid mötte våren och jag har jobbat i trädgården, klippt nyponbusken och räfsat. Härligt att se hur allt lever upp när löv och ris försvinner! Det var så underbart att se er på skypen, jag längtar så efter er, det bara är så. I morgon förmiddag ringer jag igen, hoppas det går bättre då med ljudet. Ska äta lunch med Eva och på kvällen ska jag hem till Helena på en tjejträff! Så a demain! och KRAM mamma

  SvaraRadera