onsdag 27 april 2011

6 månader!

Elsa ca 2 minuter gammal!
Idag är det sex månader som vår älskade dotter föddes. Tänk va tiden går fort, den bara flyger iväg. Det känns som vi var på BB i går och för första gången fick se vårt underverk. Den 26 oktober, samtidigt som vi gravsatte min mormor, började värkarna och tio timmar senare kom hon ut. 00:58 föddes en liten tjej, 3910 g och 54cm lång. Allt gick fantastiskt bra och är helt klart det häftigaste vi varit med om.  Jag har skrivit det förut, men det är så fantastiskt att få följa henne varje dag och se hur hon utvecklas. Idag 6 månader senare ligger hon på golvet, rullar runt, snackar så mycket hon kan, äter gröt och fruktpuréer, greppar saker och blir riktigt förbannad när det inte blir som hon vill. Hon kan nästan sitta själv och det är nog bara en tidsfråga innan hon kryper. Och skratta gör hon ofta, kolla bara det här underbara klippet!



Visst blir man helt tokig när man hör henne?!  Hunden Näste har verkligen blivit en favorit! Ja, det blir bara roligare och roligare, så mycket att se fram emot. Men jag vill också vara i nuet och ta vara på varenda minut, för de kommer ju aldrig tillbaka. Så till vår underbara, söta, finaste Elsa Dolly grattis på 6 månaders dagen! Jag och pappa älskar dig så in i norden!




4 kommentarer:

 1. Vad kan passa bättre än att vi inviger vårt franska internet på Elsas 6 månadersdag! Vi längtar så efter henne och er!Det är ju klart världens finaste unge! och med ett härligt skratt som man inte kan motstå! kramar och a bientot! mamma o pappa

  SvaraRadera
 2. Grattis på 6-månadersdagen Elsa! Lilla pluttan! Känns som igår när hon kom till världen. Underbart att höra henne skratta. Fler videoklipp vill vi ha på bloggen!! :)
  Puss & kram

  SvaraRadera
 3. Underbara lilla Elsa! Snacka om skräckblandad förtjusning av en liten 6-månaders! Fina, fina unge.

  Kram Hanna

  SvaraRadera
 4. Fineste lille Elsa;)
  Gratulere med 6 måndersdag!Babytreff på fredag kl 12 hos meg;))

  Klem C

  SvaraRadera