lördag 23 april 2011

Underbara, underbara dag!!!!

 I dag har vi haft en helt fantastisk dag på fjället tillsammans med Hege, Nijlas, Marius och Näste. Tillsammans åkte vi scouter upp en bit på fjället och stannade på en liten kulle, grillade och bara latade oss i solen, helt fantastiskt! Kolla bara på bilderna, de talar nog för sig själva!!

Elsa redo för scouter

Elsa satt i babybjörnen, trygg hos mamma


Här stannar vi!

Näste storm trivdes!


MIn älskade familj!

Även jag satte upp och tog en tur

Benny och jag kör järnet på sjön


Härligt med lunch


Marius

Nijlas lekte med scouter

5 kommentarer:

 1. Är Elsadollybloggberoende! Alltså sätter jag på datorn så fort jag vaknar för att följa er på ert äventyr! Helt plötsligt längtar jag till fjällen mitt i underbar vår!! Måste bero på de härliga bilderna och grillad korv på en fjällsluttning med en sådan fantastisk utsikt är oslagbar! KRAMAR (som vanligt en extra till Elsa!) mamma

  SvaraRadera
 2. Ni ser ut att ha det väldigt härligt. Kul att vi nu är på var sitt äventyr som liknar varandra - flyttat till länder där man inte förstår sig på språk eller kultur :)
  Kramar från Seoul

  SvaraRadera
 3. Kul också att vi båda bloggar, så vi kan följa varandra! Kram från oss!!

  SvaraRadera
 4. Men åhhh så härligt det ser ut!!saknar er massor,men blir glad att se att ni har så mysigt!Elsa är ju såååå söt i sina hörselskydd, pussa på henne från mig!!stor kram

  SvaraRadera
 5. Instämmer ser helt fantastiskt ut !Jag tror dock att skoter stavas som det låter ! Hur som helst ser Elsa Dolly och hunden ut att må bäst.
  Kramar Pappa !

  SvaraRadera