måndag 18 juli 2011

Vi är tillbaka i Narvik!

Två tröttisar som behöver vila upp sig
Å det är med blandade känslor... Å ena sidan är det skönt att vara hemma och det var jätte härligt att få pussa på våra katter, dessutom var det jätte fint hemma! Hustomtarna har verkligen skött sig! Å andra sidan längtar jag redan tillbaka. Veckan hemma har varit helt underbar även om tempot var högt, men både jag och Benny känner att vi skulle behövt några dagar till. Men nu ska jag sluta tjata om att jag längtar hem! Jag tror alla vet det nu.. Nu hoppas vi på härligt väder med sol och värme här uppe i norr. Snart får vi besök hit upp och nu kan vi faktiskt behöva några lugna dagar, så idag blir det nog inte många knop vi ska bara vila och ta det lugnt. (Men jag måste nog ta en fika med tjejerna... har ju saknat dem!)

3 kommentarer:

 1. UNDERBARA dagar men som sagt hektiskt! Vi är också trötta men nu väntar lite lata läsdagar! (Man kan alltid hoppas!)Vila nu och ha det så gott!KramKram

  SvaraRadera
 2. Hej lilla sota Elsa och dina fina foraldrar.

  Synd att vi inte hann traffa er nar ni var hemma, Vi saknar er massor. Men det ar kul att falja er pa bloggen. Jag,mamma och Leo ar i grekland nu, det ar riktigt varmt och poolen ar skon.

  Kram pa er alla tre

  Freja, Malin och Leo

  SvaraRadera
 3. Heja Norge !
  Kriga på däruppe ! hälsa Benny Bong Tigersprång !

  Johannes

  SvaraRadera