onsdag 20 juli 2011

Ännu en sömnlös natt...

Vet inte om det är tänder eller vad, men i natt har vi inte fått sova heller. Elsa har bara gnällt och rullat runt och varigt allmänt orolig. Hoppas verkligen det går över snart. Vi har verkligen varit bortskämda med att få sova på nätterna, kanske är det slut med det nu???
Två trötta föräldrar

En pigg dotter

2 kommentarer:

  1. Stackars er... här skulle nu finnas plats för en mormor eller farmor...och som jag tidigare skrivit tror jag att det är en kombination av kanske nya tänder och så mycket som hänt. Men det kommer bli bättre, ni får hjälpa varandra så ni får vila. Viktigt! Massor av kramar från mig och pappa

    SvaraRadera
  2. håller med ovanstående, det är mycket som hänt i Elsas liv just nu, kanske lite fler tänder på g också? De små liven bearbetar allt som hänt i sina drömmar, jag tror att det är en period som kommer att gå över snart min vän, Elsa behöver bara få bearbeta :-) Vet att det är extremt jobbigt att inte få sova, dagarna går som i ett töcken och man ser inget slut men, jag lovar, det blir bättre o nya härliga (kanske sömnlösa) perioder kommer att komma igen och igen men, det hör till Elsas genomgång av livet och att hon förstår vad som händer. Kort sagt, hennes hjärna växer o ni hjälper till med att vara nära där för henne :-) STOR kram o kämpa vidare!!

    SvaraRadera