tisdag 19 juli 2011

Trött!!


Elsa har hållit mig vaken nästan hela natten.... Hon har sparkat, snuttat, gnällt och inget jag gjorde verkade duga. Usch va trött jag är! Vaknade dessutom med halsont och huvudvärk, men jag vill inte vara sjuk så jag mörkar, stoppar i mig lite vitaminer och knaprar halstabletter!

3 kommentarer:

  1. Åh, krya på dig gumman! Förstår att du är trött och slutkörd efter tufft tempo här hemma i sthlm. Men himla underbart att få träffa er var det! :) Ta hand om dig nu och vila. Kramar från mig till dig. ♥ ♥ ♥

    SvaraRadera
  2. min underbara älskling... det har varit tuffa dagar för er alla hur härligt det än varit. Det gäller även för fina Elsa Dolly, som var så duktig hela tiden och "stod ut" med allas pussar och kramar och alla "nya" miljöer... inte konstigt att det nu kommer en reaktion, även för dig. Det blir bättre när ni får ta det lite lugnt och komma in i vardagstrallen. Önskar jag kunde vara där och pyssla om dig. Var rädd om dig, drick mycket, gärna honungsvatten... L-Kramar mamma

    SvaraRadera
  3. Hej varfor ar du sä trött hemmmm

    SvaraRadera