torsdag 28 juli 2011

Räkfrossa!!

Jag gick lös på Fiskehallen idag och köpte ett lass med färska räkor och gick sedan till Vinmonopolet och köpte skumpa. Vi har alla haft en underbar dag om än på lite olika håll och vädret har varit underbart. Benny åkte iväg med Stian och spelade golf och hade en härlig killdag. Jag och Elsa tog en längre promenad för att sedan möta upp Leah och Marthe på Kafferiet för lunch i solen. Efter det gick vi hem och efter en liten powernap, medan mamma satt och solade på balkongen, lekte vi tills det var dags för gröt och kvällsbad. Hon är helt underbar att vara med och jag blir varm i hela kroppen! Tänkt att det är min unge!!! Nu sitter jag och min älskling och njuter av räkor, lite grekisk sallad, äkta fransk brieost och en iskall skumpa. Livet är underbart!!
Visst ser det härligt ut??

Perfektionisten

1 kommentar:

  1. Ser verkligen härligt gott ut! och alla underbara dagar får man samla som pärlor, precis som Elsa Dolly är den finaste pärlan! Vem är perfektionisten förresten??!Puss mitt hjärta:)

    SvaraRadera