lördag 23 juli 2011

En mörk dag!

Vi tänder ett ljus för alla!
Alla våra tankar går idag till alla drabbade i den fruktansvärda tragedin i Oslo och Utøya. Jag fattar inte hur man kan vara så så sjuk i huvudet att man gör en så fruktansvärd handling mot sina medmänniskor och barn framförallt. Jag får ont i hjärtat och blir verkligen ledsen! Vart är denna värld på väg undrar jag? Som sagt våra tankar går till alla anhöriga och alla som drabbats och till våra norska vänner!

2 kommentarer:

  1. Hej, håller fullständigt med er om detta fruktansvärda som hänt.Vi skall vara rädda om varandra då det går omkring flertalet av dessa galningar. Var slår dom till härnäst???

    Kram Po / GB

    SvaraRadera
  2. Ja, det är verkligen fruktansvärt.Vi har talat mycket om detta nu när vi varit på Näset, om ondskan som kan drabba när som helst. Det finns inget land eller plats där man kan vara helt säker.Men vi får inte låta rädslan förlama oss utan hela tiden hålla samman mot terror och främlingsfientlighet.Vi tänder ljus för alla som sörjer och att de ska få kraft att gå vidare trots detta ofattbart hemska som hänt.kramar till er alla från mamma och pappa

    SvaraRadera