onsdag 6 juli 2011

Matchdag med nerver, listor och tvätt

Nu är det verkligen dags att börja packa. I morgon åker vi ju!!! Det känns pirrigt, precis som känslan man fick dagen före julafton som liten.  Lite nervös är jag också över flyget, jag är ju flygrädd, men jag hoppas på att glädjen att få komma hem kan hålla mig lugn! Det kommer säkert gå jätte bra! Bäst att sätta igång!
Tvätten väntar på att torka och vikas
Listor är bra så man inte glömmer något

Väskan som väntar på att bli packad!

Glöm ej matchen i kväll! Avspark 18:00! Sista hemmamatchen innan semestern och denna gång kommer Fram Larvik på besök. Vi är ruggit sugna på revansch efter den minst sagt sura förlusten i söndags. Nu vill vi ha tre poäng!!! HEJA, HEJA!!

3 kommentarer:

 1. mormor o Selma6 juli 2011 kl. 10:46

  Selma och jag har läst och Selmas kommentar till packlistan är att ni inte får glömma Elsa! Jag håller med!!! Supporterteamet håller tummarna för en trepoängsmatch i kväll och när det gäller flygresan kommer det att gå jättebra säger mamma och Selma! Hjalmar säger Hej också!
  KRAAAAAAAM

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Kul att läsa om ert äventyr i Norge. Hoppas ni får en bra flygresa till Sthlm och att Benny och Elsa sköter sig.
  Må väl och hoppas vi ses snart.

  Hälsningar från Bennys kusin, Jonas

  SvaraRadera
 3. Heja, underbart man kan inte sitta still vid datorn, hjärtat mår inte bra av det. Grattis och välkommna hem efter en bra säsong och underbara Elsa med Agnes som största fan!
  Vi ses på Arlanda imorgon / Kram Farfar o Gun-Britt

  SvaraRadera