söndag 3 juli 2011

Matchdag och dagen efter

Ja, vi är lite trötta idag efter gårdagens festande! Vi bjöds på en dunder fest som slutade långt in på små timmarna, i alla fall för mig. Benny som har match idag gick hem tidigt med lilla Elsa. Och jag måste få skryta lite över den ungen, för hon är bara för underbar! Hon får ju vara med på det mesta här eftersom vi har lite ont om barnvakter och hon är bara glad hela tiden och säger inte ett knyst. Men igår var vi faktiskt barnfria i hela tre timmar! Tina hade fixat en vän som var barnvakt och även om det kändes väldigt konstigt att lämna henne till någon man aldrig träffat, var det sååå skönt att få äta i lugn och ro. Elsa verkar haft det bra och trots lite gråt här och där hade det gått väldigt bra. Hon är bara för go!!! Så, tack alla för en jätte härlig fest!!
Så härligt att vara barnfria en stund!

I dag är det dags för ytterligare en borta kamp. Denna gång ställs Mjølner mot Skeid som har samma poäng. Alltså ännu en viktig match. Avspark 16:00 och du kan följa med via länk som vanligt. HEJA, HEJA, HEJA!!! Snälla killar kom nu hem med tre poäng!!!

5 kommentarer:

 1. Vad ni är fiiiiina!! Roligt att höra att ni fått lite egen tid. Kan ju vara skönt att få äta utan avbrott någon gång ibland... :D
  kram kram

  SvaraRadera
 2. Ja det var riktigt härligt! Har glömt hur det känns... :) Kram min vän!

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att gå på fest och dessutom få äta i lugn o ro! att ni har världens goaste unge är ett understatement säger mormor!som jämte övriga i Cotignac håller alla tummar för Mjölner och Benny! Puss puss

  SvaraRadera
 4. Hej Agnes!Jag saknar er. Kram Selma!!!!!

  SvaraRadera
 5. Vilken match du måste ha gjort, synd att man inte kunde vara där.Tyvärr så blir det så ibland.Nu är det bara 4 dagar kvar till hemkomst, vi syns då och ha det bra alla tre.

  Kram Farfar o Gun-Britt

  SvaraRadera