lördag 30 juli 2011

Utvilad!

Elsa är också utvilad och röjer som vanligt! (Man ska alltid ana ugglor i mossen om det blir för tyst...)
Elsa har äntligen sovit lite bättre i natt efter ett par riktigt dåliga nätter. Tänder som tränger sig ut ur tandköttet gör givetvis ont, lilla gumman. Och man känner såklart skillnaden på att man fått sova lite bättre. Jag har dock ont i hela kroppen, men det beror nog på träningsvärk efter långa promenader i backar, upp och ned. Har känt att jag måste komma igång med lite träning (vill inte ha valkar på sidorna...) och jag gillar ju att gå! Får se om jag gör ett lite inköp idag av en träningsgrej, återkommer i så fall om det. I dag ska vi till söta söta Matilde som fyller ett år! Grattis gumman!

2 kommentarer:

  1. Lilla gumman. :) Flinka små fingrar är snabbt framme när mamma & pappa inte tittar en sekund. :D

    SvaraRadera
  2. Vad härligt att ni fått sova bättre både du och Elsa Dolly!(mitt lilla hjärta...)jag sa ju att lavendeldoft är rogivande!!!
    När det gäller att komma i gång så känner jag på samma sätt... att gå är nog det mest realistiska för mig i alla fall!(saknar min gåvän...) Jag har några hantlar hemma som du kan få överta!! Jag tar stavarna! Puss puss

    SvaraRadera