torsdag 21 juli 2011

Inte alls min stil, men...

Jag har aldrig varit så duktigt på inredning och olika designprylar och tycker inte om när det blir för "puttinuttit", men av någon anledning har jag totalt fastnat för Green Gate (hemsida). Vi fick två koppar med fat i present av gulliga Gunhild (som tog hand om våra katter) och nu vill jag ha allt.  Så idag var vi och köpte upp oss på fler koppar, fat och glas. Tycker dem är helt fantastiskt fina, speciellt om man blandar och mixar! Vill ni handla kan ni göra det här!


2 kommentarer:

  1. Jättefina! Får lite Pirjokänsla.... just det där med blandningen gillar jag! Det är som när man blandar olika sorters vinglas. Varför ska man t.ex ha 6 lika glas jämt? Det finns ju så många udda vackra glas att köpa i antikaffärer... har Green Gate affär i Narvik förresten? blir sugen... KRAAAAAM

    SvaraRadera
  2. Ja! verkligen Pirjo men jag gillar det! Åh såklart finns det EN butik i Narvik som säljer! Puss

    SvaraRadera