lördag 16 juli 2011

I´m back!

På grund av lite internet strul och ett fullspäckat schema har jag inte haft tid och ork att skriva, men nu är jag tillbaka! Det var skönt att få lite semester från bloggandet med, hoppas ni inte saknat mig alltför mycket. Dagarna går så fort när man har roligt och ärligt talat har jag en ångestklump i bröstet över att vi i morgon ska åka tillbaka. Jag vill inte... känner att jag skulle vilja stanna ett tag till med mina nära. Veckan har varit jätte bra, men väldigt hektiskt och även om vi hunnit med massor är det saker vi inte hunnit med. Vi har varit på Skogsö igen, denna gång med mormor och morfar, haft grillkväll med morbror Fredrik med familj, träffat fler kompisar, var nere på hammarbys träning och igår var vi hos moster Ammi. Idag väntar grillfest med ca 30 kompisar. Bästa att ladda om!

Middag med Jerry, kära vännen Linda och hennes Erik

En öl med farfar på Planens!

Ute på promis med morfar. Det finns så mycket att titta på!

Kusinligan Hjalmar, Selma  och Ester

Båttur till Skogsö

Tänk att få vara med farmor och mormor samtidigt!!

På Bajenlunch!

Bästa vänner!

Pappa kan inte låta bli att träna lite... 
Söta sommarflickor

Grillmaster!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar