onsdag 20 juli 2011

Mer bråk med myndigheter!!

Jag är så trött på att behöva bråka med försäkringskassan i tid och otid. Allt ska utredas och sen utredas igen. Sen vi flyttade hit har det varit så mycket strul med olika saker att jag snart inte orkar längre! Visserligen har allt blivit fel från början i och med att jag blev folkbokförd i Norge men nu trodde jag faktiskt att allt var klart och utrett. Men så var det tydligen inte. Bäst att ta i med hårdhandskarna denna gång!

2 kommentarer:

 1. Myndigheter kan vara verkligt hopplösa. Det är bara att sätta ner foten igen!!! Hör av dig om vi kan hjälpa till med något. pusspuss

  SvaraRadera
 2. Det är det väl det där som kallas "byråkrati"'
  Inget kul.Jag varit med om detta så många gånger.
  Hoppas Ni mår bra alla fall fast jag förstår att det är landsorg just nu hos Er.Vilken idioter det finns i våran värld.Ha det bra alla fall.
  Love,jerry

  SvaraRadera