torsdag 21 juli 2011

Jag bara rymde...

i kväll. Elsa hade inte somnat och grinande som bara den, men jag var stenhård och klev ut i dörren. Hon hade ju bästa pappa Benny hemma! Nere i bilen satt Tina och Marthe och väntade på att ta en tur, en tur ut på stan och testa den nya restaurangen i byn IEAT. Kom precis hem, lite glad i hatten, efter en jätte trevlig kväll (Å Elsa sover som en liten stock).  Maten var god och det är alltid kul med lite nya smaker! Och jag måste säga att vi var jätte nöjda, det var väldigt god mat och även om servicen kunde varit ett snäpp bättre kommer vi definitivt gå dit fler gånger! Tack tjejer för en härlig kväll!

Ibland är det gott med både öl och vin (även om jag vet att man inte ska blanda...)

Spanska köttbullar, scampi, potais och en ostsurprise!

Jag och Christina

Jag, Tina, Christina och Marthe, Siren tar kortet, (aldrig får man med alla...)!

1 kommentar:

  1. En helt rätt rymning!Ibland kan god mat o dryck tillsammans med goda vänner väga upp trötthet o nedstämdhet! Hit vill jag också gå när jag kommer nästa gång! Massor av L-kramar

    SvaraRadera