torsdag 18 augusti 2011

Träningsuppdatering 3

Förra veckan blev det ju inte så mycket träning eftersom jag var sjuk större delen men en testtur tog jag i fredags och det gick över förväntan! Denna vecka har jag kommit igång bra och har till och med varit på gym två gånger. Jag lurar på om jag ska anmäla mig en månad, men vi får se...

 • Måndag: På gym, 7 min uppvärming, 40 min styrketräning
 • Onsdag: På gym, 10 min uppvärming, ca 30 min styrketräning
 • Torsdag: Stavgång runda 2, högt tempo, 50 min, 10 stretching
(Kan bara säga att jag har sjukt ont i hela kroppen men jag är jäkligt stolt att jag kommit igång så bra!)

2 kommentarer:

 1. Du är suuuuperduktig!! Det är alltid så himla svårt att komma igång när man har varit sjuk. :)
  kraaaam

  SvaraRadera
 2. Jag är mäkta imponerad....jag som inte ens börjat... KRAAM

  SvaraRadera