lördag 20 augusti 2011

Dagar går..

Igår var en sån där dag som bara försvinner utan att man har gjort någonting och man har bara tråkigt. Jag vaknade av att mina utslag hade blivit än värre och det kliade så jag höll på att bli tokig. Benny fick börja med att åka till apoteket och köpa salva för att jag inte skulle klia sönder mig totalt. Tack och lov är det mycket bättre idag och de små kliande prickarna är på väg tillbaka! På eftermiddagen åkte vi iväg på var sitt håll och tränade och det var skönt att få svettas lite och få ut lite frustration.  Den tråkiga dagen  blev som tur var bättre på kvällen då vi träffade Hege och Nijlas. Vi åt middag och tog en sen tur ut på byn eftersom allt var öppet till tolv.  Idag skiner solen och jag känner på mig att denna dag blir lite bättre!!

1 kommentar:

  1. Du vet vad pappa brukar säga till barnbarnen när de undrar vad de ska göra! Nu ska vi ha tråkigt!! ur tråkigheten skapas kreativitet enligt honom, och det kan nog vara sant! Marché nocturne har man också i Cotignac ofta är det då konsthantverk av olika slag som visas.Gatlyktorna lyser, restauranger och barer är fulla av folk, lite folkfest! Så skönt att prickarna börjar försvinna och att solen fortfarande skiner skönt. Här regnar det idag...
    Snart ses vi, härligt! pusspuss

    SvaraRadera