söndag 28 augusti 2011

Stressigt hemlighetsmakeri!

Jag kanske har haft den roligaste helgen på flera år!!! I fredags åkte jag tillsammans med Elsa och mormor hem till Stockholm, en resa som varit planerad länge men som av största vikt behövde hållas hemlig. Min underbara vän Malin hade nämligen en 30 års fest i lördags och jag kom dit som en stor överraskning. Snacka om att hon blev överraskad!! Det kom både skrik, skratt och tårar och sedan fest hela natten lång! Elsa fick vara hemma med mormor och det gick trots lite gråt hur bra som helst. Det blev en helt underbar kväll!

Det känns som jag varit hemma en vecka för jag har hunnit med en hel del annat också denna helg och både träffat vänner och familj. Som sist är det underbart att få vara hemma hos sina nära. I morgon far jag vidare, men inte hem som man kunde tro utan till Gotland för en veckas härlig semester med mormor och morfar. Pappa Benny som är kvar hemma får försöka klara sig utan oss i hela tio dagar! Vi saknar dig redan, men det är nog bra att längta lite ibland också. Nu måste jag lägga mig för båten går tidigt i morgon! (bilder kommer också i morgon!)

Sist men inte minst STORT GRATTIS till tre poäng idag! Det var väldigt viktiga poäng och extra skönt att slå Harstad!! 

1 kommentar:

  1. härligt med semester och att träffa Elsa igen.
    Gratis Benny till en vinst (var ett tag sedan).
    Nu börjar det närma sig vår tur till Narvik,skall bli kul att se hur ni bor samt se en match.

    Ha de båda/ Farfar o Gun-Britt

    SvaraRadera