måndag 1 augusti 2011

Jag skulle ju INTE...

men nu gör jag det i alla fall. Det kan bli en sporre eller så kan det bli kravfullt och sluta i fiasko, men jag kan inte låta bli och jag hoppas att det blir som det förstnämnda. Var gäller det undrar ni?? Jo, håll i hatten... Jag har bestämt mig för att komma igång med träning och tillsammans med en lite bättre kost försöka loosa ett par kilo. Nu har jag sagt det... Jag lovar inget, men jag tänkte ge er lite uppdatering om hur det går.

Jag skrev ju häromdagen att jag kanske skulle införskaffa något träningsredskap och det gjorde jag också i lördags! Jag köpte nya stavar, en ny modell som kallas BungyPump (Vill du veta mer kolla här). Och jag måste säga att jag hittills är väldigt nöjd! Jag verkligen känner hur armar, rygg och axlar jobbar. Jag ser det som ett sätt för mig att göra något själv också och få en liten pause från sötnosen. Så, jag har gjort upp två olika rutter, en som är ganska rak och som tar ca 45 min att gå i rask takt och en med en massa backar som tar lite kortare tid men som är sjukt jobbig för rumpan! Jag hoppas komma iväg tre gånger i veckan. Vad gäller kosten tänkte jag bara dra ned lite på portionerna, mer frukt och grönt och försöka undvika socker. Håll tummarna, nu kör vi!!

3 kommentarer:

 1. HEJA!!! stor kram !!

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna! Blir själv inspirerad att komma igång, nu när man vandrat omkring lite i fjällen i Dalen! det gäller att inte ge upp när det börjar regna eller bli kallt eller man har ont i magen....ja, du vet!Ska försöka hänga på!
  Kramkram

  SvaraRadera
 3. Duktigt tjejen! Jag måste också göra samma sak nu efter en massa godsaker under sommaren... Vi vår peppa varandra!Kraaam! :D

  SvaraRadera