tisdag 2 augusti 2011

Träningsuppdatering 1

Ok, stavarna köptes in i lördags och jag har varit ute varje dag sedan sist. Kanske har jag gått ut lite för hårt, men jag har varit så motiverad att jag inte kan låta bli. Men lördagens och söndagens pass handlade mer om att göra upp två olika rutter, ta tid och kolla av hur stavarna funkar. Och dom funkar vill jag lova för jag har träningsvärk överallt! Dessutom har jag redan slitit ut gummit på spetsarna så det blir att köpa nya idag.
Denna vecka "so far":

 • Måndag: Rundad 1, den raka, 65 minuter rask takt, 10 minuter stretching
 • Tisdag: Runda 2, den uppför, 57 minuter bra takt, 12 minuters stretching
 • Onsdag: Vilodag!!

4 kommentarer:

 1. Härligt jobbat syrran. Kör du LCHF också?

  SvaraRadera
 2. Ja, men jag är inte lika duktig som du på att ta bort all pasta och sånt... Det blir nog bra! Jag har ju kommit igång!! Saknar dig! PUSSSS

  SvaraRadera
 3. HÅLL I GÅNG MED SÅNG!!!KRAM SELMA!

  SvaraRadera
 4. Vad duktig du är! Säger som Selma Håll i gång det gör gott för kropp o själ! PUUUSSS

  SvaraRadera