torsdag 18 augusti 2011

Hjälp! Jag är helt prickig!!!

I morse vaknade jag över att det kliade på hela kroppen och överallt fanns röda prickar i olika storlekar och jag menar verkligen ÖVERALLT. Enda stället jag inte har prickar är i ansiktet (tack och lov) och på händer och fötter. Det kliar så jag blir tokig. Ringde givetvis direkt till farbror docktorn som sa att jag antagligen fått en allergisk reaktion av penicillinet. Så nu lägger jag av med det med omedelbar verkan! Hoppas verkligen det går över snart...

4 kommentarer:

 1. Men oj! Det var inte lite prickar heller! Hoppas att det går över snarast!!!

  SvaraRadera
 2. Nej det är minst tusen prickar....

  SvaraRadera
 3. Lilla gumman... vad var det för pencillin? Klåda som är så hemskt, potatismjöl brukar lindra... hoppas det snart är över, en stor trösteKRAM från mig.

  SvaraRadera
 4. AgneS jag hade samma sak för några år sedan, för jävligt kliande. Fick det av medicin. Till slut fick jag det i munnen akut. In och fick adrenalin spruta. Så om du känner av det i mun åk direkt till sjukhuset. Tänker på dig! KrAm ammi

  SvaraRadera