onsdag 17 augusti 2011

30 min paus

Jag vet att man ska vara försiktig med TV tittande och inte börja för tidigt, men det är ju såå skönt att få en lite paus. Speciellt eftersom Elsa inte sover så mycket på dagarna. Så nu börjar det bli lite av en vana att Elsa 17:30 tittar på "Drömmehagen" som går på barntv varje dag och hon är helt fascinerad och sitter still hela tiden och ger bara ifrån sig lite glada rop ibland. Medan får jag en välbehövd paus där jag kan läsa lite och/eller blogga! Snart kommer Benny hem och jag ska sticka iväg till gymet! Träningsuppdatering kommer snart...

1 kommentar:

  1. Visst är det skönt med TV..."Drömmehagen" låter också fint och lugnt! (tycker så illa om alla högljudda barnprogram med högt tempo och där allt ska vara så flashigt...)Bra att du tänker "försiktig"! Lagom är bäst säger mormor och skickar stor KRAM!

    SvaraRadera