tisdag 9 augusti 2011

En erfarenhet rikare

Ja, jag kommer precis hem från Legevakten, Norges motsvarighet till vårdcentralen. Jag har ju inte blivit bättre och febern vill inte släppa sitt höga grepp. Och som alltid drar jag mig för att gå till läkaren, för jag tror alltid att jag överdriver, vem har inte haft lite feber förut?? Men denna gång var det bra! Första kontakten med den norska sjukvården blev överförväntan! Snabb hjälp, en bra läkare och dessutom en väldigt gullig gotländska till sjuksyrra. Domen: En väldigt hög sänka = infektion i kroppen och nu är det en stark penicillinkur som gäller i 10 dagar!
Fortfarande rödblommig av feber, men nu vänder det förhoppningsvis

4 kommentarer:

  1. Oj gumman. Vad bra att du gick! Det ska man göra när det inte ger sig. Det syns som sagt att du har feber.. Hoppas att du kryar på dig så fort som möjligt!
    Många kramar från mig ♥ ♥ ♥

    SvaraRadera
  2. Oj, vad bra att du kom iväg till doktorn! Nu blir det bättre!
    Kram

    SvaraRadera