söndag 21 augusti 2011

Prickfri söndag och delad poäng

Till min stora glädje vaknade jag i morse av att prickarna var borta, tack och lov! Jag hade nog inte klarat en dag till med kliande. Pappa Benny åkte tidigt i morse till Oslo för att spela matchen som slutade 2-2. Som vanligt verkar domaren varit mindre bra och dömde bort ett mål för Mjølner, som verkligen hade behövt komma hem med tre poäng. Men, men de verkar vara i en uppförsbacke nu och det är bara hoppas på att toppen snart är nådd och att det börjar gå nedför snart igen och att poäng trillar in. Jag och Elsa spenderade större delen av dagen med Matilde och Leah. På eftermiddagen följde vi matchen samtidigt som vi städade eftersom mormor kommer i morgon! Ska bli så härligt att få krama mamma/mormor som vi längtat så mycket efter!

(Har varit lite dålig på att ta kort idag så ni får njuta av en bild på min snygga mamma!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar