tisdag 12 november 2013

Intensiv amma!!!

Idag fick jag ett samtal från min helsosyster. I torsdags förra veckan var jag på öppna förskolan och passade då på att väga Elin eftersom dom hade öppen helsostation där (BVC). Elin går fortfarande inte upp i vikt ordentligt och hennes kurva går ned. Sköterskan som hjälpte mig sa inte så jätte mycket till mig, men hade ringt till min helsosyster som vi vanligtvis går till och var bekymrad,  så idag ringde hon. Ja, vad ska man säga? Från att inte varit orolig det minsta är jag nu som ett nervvrak och är helt övertygad om att det är något fel på ungen. Jag tycker ju att hon verkar vara hur frisk som helst, äter och är pigg och glad. Jag får mycket kontakt med henne och det är sällan hon skriker eller är leden. Hon ser verkligen inte tunn ut och har valkar både här och där, ändå blir jag orolig. Tack och lov blev jag lite lugnare när jag pratat med Bennys fina moster som jobbat länge på BVC! Hon har ju vuxit en massa på längden och det säger ju sitt, dessutom startade hon högt och det är inte ovanligt att dom stannar upp lite i vikten ibland. Jag vill helst inte störa amningen med ersättning så nu är det intensivammning som gäller! Hur nu det ska gå när man är orolig och stressad.... Har ni tips eller egna erfarenheter tar jag gärna del av dom. Wish us luck!

Det är väl inget fel på dig???

1 kommentar:

  1. Har egen erfaring med at helsesøstre kan være litt for fanatisk opptatt av sine skjemaer, og så skaper de frustrasjon istedenfor trygghet hos mammaene. Stol på magefølelsen din. DU er den som kjenner Elin best, og du ser hun har det bra. Ikke glem å kose dere, og lykke til videre. Hilsen U9

    SvaraRadera