onsdag 20 november 2013

Då är jag igång!

Det är verkligen skrämmande hur svag jag är...Visst att magen är det efter en graviditet men jag är svag i hela kroppen! Och visst har jag gått ner 13 kilo efter förlossningen men man är ju inte direkt fast i kroppen om ni förstår vad jag menar. Så nu har Benny gett mig ett träningsschema med fokus på mage och rygg, det är plankor, situps och höftlyft. Nu gäller det att hitta disciplinen att göra detta 3-4 gånger i veckan... Två gånger avklarade hittills denna vecka!

Dom där valkarna måste bort!!! 

1 kommentar:

  1. Hej Sötis!
    Kommer ni flytta till sthlm och fina nya lägenheten nu? =)

    Kom i håg att det är superduper viktigt att träna "coren" innan du gör sit ups - efter en graviditet. Transversus – den muskel som ligger innanför de andra magmusklerna, som går runt som en korsett, också kallad den tvärgående bukmuskeln, måste bli stark först (det är den som ger platt mage - inte sit ups). Så mtt tips är att foka på plankan. Planka varje dag i olika former. Sen efter några månader (ibland ett år!) är magen stark nog att gå på sit upsen.
    Puss och kram och träningslycka till/KAJSA

    SvaraRadera