onsdag 13 november 2013

Förbannade design!

Jag har säkert skrivit det förut men jag skriver det igen. Till alla som ska köpa en säng till era små barn: Gå inte och köp en juniorsäng!!! Det må bli fint i barnets rum och passa in i rummet men det är så jävla opraktiskt!!! Dom är mycket smalare och ofta kortare än en vanlig säng, madrassen är inte skön och ofta finns det en kant som går upp lite på sidan. Kanske fungerar det jätte bra om man har barn som sover som stockar hela natten utan att vakna men har man, vilket är väldigt vanligt, en liten natt vandrare som vaknar då och då så fungerar det inte. Jag vill ju gärna att hon ska ligga kvar i sin säng men eftersom jag själv ligger sååå obekvämt i den tar jag ofta henne över till mig vilket snabbt blivit en ovana. Speciellt nu är det jobbigt då jag redan har en annan liten tjej som ligger där och suger på tutten. Och visst, det är ju inte meningen att en vuxen ska ligga i den och någon kanske tycker att man ska lära barnen att alltid ligga själva i sin säng men det är lättare sagt en gjort.  Dessutom är det jobbig när man vill mysa på kvällen och läsa en bok tillsammans. Nej, vi skulle ha köpt en vanlig 90 säng där både hon och jag kunde ligga skönt, dessutom kunde den användas som gästsäng om det skulle behövas. Design och snyggt i barnrummet, visst! Men det ska vara praktiskt också!

Snyggt? Visst, men INTE skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar