fredag 15 november 2013

Hemmamys med Elin!


Kommer nog inte gå ut ur huset idag. Det blåser och regnar och ser allmänt tråkigt ut. Tur att jag har lilla Elin som jag kan mysa och gosa med! Jag har släppt oron över hennes viktuppgång också, jag vägde henne på onsdagen och hon hade gått upp bra denna gång! Dessutom verkar hon ju må hur bra som helst och jag har bestämt mig för att lita på min egna magkänsla. Igår var jag ute med några fina vänner från TIL-familjen och det var verkligen mysigt! Jag lämnade båda barnen hemma med Benny och det var sååå skönt att få lite egen tid, var första gången sen Elin föddes. Vi åt en god tapas middag, drack några glas vin och pratade om allt mellan himmel och jord. När vi skildes åt fick jag en obehaglig klump i bröstet, jag kommer sakna dom...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar