söndag 10 november 2013

Dagen efter och en av årets viktigaste...

Det här med att sitta uppe halva natten och dessutom ta några glas vin straffar sig betydligt mer nu för tiden...Men det är helt klart värt det ibland! I går hade jag några fina vänner på besök och vi åt god tapas, drack bubbel och vin och babblade en bra bit in på småtimmarna. Elin var med nästan hela kvällen och Elsa vaknade förstås också och var med och stängde festen, men vad gör väl det när dom är så lugna och fina och dessutom sov till nio idag?! (Elin sover faktisk fortfarande) Den som däremot inte var med var kameran och jag förbannar mig för att jag blivit så dålig på att ta kort. Nåväl maten finns det kort på i alla fall.

MUMS!

Idag är det dags för match och man kan lugnt säga att det är årets viktigaste. TIL måste vinna borta mot Brann och lagen runt omkring får inte ta poäng om TIL ska kunna ta kvalplatsen för att få stanna kvar i Tippeligan. Ärligt talat vet jag inte om jag klara av att se matchen på TV... Nu måste ni verkligen hjälpa mig att hålla tummarna!!! Kom igen nu grabbar, det här måste vi ta hem! HEJA TIL!!!

Spika igen målet nu, älskling!
(foto: Rune Stoltz)

1 kommentar:

  1. Oh vad vi ska hålla tummarna! Heja TIL och Benny du är bäst och du Agnes som alltid håller ställningarna! Puss o Kram även till mina sötnosar! Mamma<3

    SvaraRadera